Weekenduitstap naar Garderen (Veluwe, NL)

25 mei vertrokken 38 personen (leden, partners en kinderen) naar Nederland voor 3 dagen fietsen op de Veluwe. Het weer was schitterend en door goede voorbereiding van o.a. Ivo, Bruno, JP, Kathleen en Els kon er gefietst worden over mooie fietspaden de gingen over de Veluwe en de Posbank. De langste rit was 150+km.

Voor vele is deze locatie en het weer voor herhaling vatbaar.
Rudyco 4e womansride

Een 5-tal torentrapsters waren weer vertegenwoordigd bij de jaarlijkse rit. Er was gevraagd door Rudy om het peloton te leiden en dat deden we met veel plezier. We kijken al uit naar de 5e editie.


Groepen en lokaal wijziging

Na een discussie op de algemene vergadering is er besloten de ritten bij de AVLO te starten en te eindigen.

Er moet voor de rit duidelijke afspraken gemaakt worden over “wie is de wegkapitein”, “2 of 3 groepen” en “gemiddelde snelheid”. Bij opkomst van vele leden wordt de rit in 3 groepen verdeeld zodat de leden kunnen kiezen in welke groep ermee gereden gaat worden.

Gemiddelde snelheid is afhankelijk van het weer, wie rijden ermee, de groepen en afstand. Overleggen voor de start van een rit met de wegkapitein.

Fietshelm verplicht

Besloten is dat vanaf seizoen 2017 iedereen die meerijd met een door de torentrappers georganiseerde clubritten een fietshelm moeten dragen. Geen helm = niet meefietsen.

De door de torentrappers georganiseerde ritten zijn de: zaterdag en zondagritten zoals ze in de agenda staan vermeld. Voor toertochten gelden de regels van de organisatie.

Kijk voor informatie over de aanschaf van een goede fietshelm op deze link of laat je adviseren door een specialist.

1 2 3