Bestuur

Sinds november 2016 bestaat het bestuur van de Torentrappers uit 5 personen die de club een warm hart toedragen en graag de organisatie op zich nemen om een plezierig fietsseizoen neer te zetten.

Als er clubgerelateerde problemen, vragen, opmerkingen of ideeën zijn dan kun je met één van deze personen contact opnemen.


Bestuursleden stellen zich voor…

 

imageIvo

Voorzitter + kledij en verzekering 

Geboortedatum: 17 april 1964
Gehuwd sinds 7 mei 1988 met Karine
Hebben samen 1 zoon, Nikolas, geboren op 9 juni 1993.
Is lid bij de Torentrappers sinds 1993.
Bestuurslid bij de club sinds 1996.

Vroeger speelde ik voetbal bij Sporting Lokeren en nog 2 jaar bij Oostakker. Een zware knieblessure in 1987 zorgde ervoor dat ik mijn favoriete sport niet meer kon beoefenen.
Na 6 jaar niets meer van sport te doen werd ik door een voormalig clublid (Kurt) overtuigd om eens te komen proberen mee te fietsen met de Torentrappers.
De familiale sfeer heeft ervoor gezorgd dat ik nog steeds trouw lid ben.


 

Jean Pierre

Schatbewaarder


Kathleen

Feestelijkheden
Toen ik vorig jaar, 2015, op zoek ging naar een fietsclub, omdat alleen fietsen maar saai is, kwam ik terecht bij de Torentrappers. Na een vragensalvo van Ivo 😉 werd ik goed bevonden om toe te treden…

Een kleine club vrouwen en mannen waar iedereen een hart heeft voor fietsen en er een fijne sfeer heerst. Blij dat ik erbij mag horen…

 


Kris

Rittenmeester

 

 

 


Mirelle

Beheer website
Sinds maart 2015 een torentrapper en fiets sinds augustus 2013, begonnen met een start2bike. Ik zocht een sport waar ik een sportieve uitdaging in vond en dat geeft fietsen me zeer zeker. In 2014 ben ik met een groep dames, onder begeleiding van prof triatleet, gaan trainen voor de Dolomieten Marathon. Als je na 6 maanden hard trainen je doel bereikt geeft dat enorme voldoening en heeft het fietsvirus toegeslagen.

Nog maar kort bij de torentrappers, me aangesloten na een proefrit omdat er goed voor elkaar gezorgd word als er iets is en door samen te rijden doe je meer gezellige kilometers dan alleen.