Bestuur

Vanaf september 2018 bestaat het bestuur van de Torentrappers uit 3 personen die de club een warm hart toedragen en graag de organisatie op zich nemen om een plezierig fietsseizoen neer te zetten.

Als er clubgerelateerde problemen, vragen, opmerkingen of ideeën zijn dan kun je met één van deze personen contact opnemen.


Bestuursleden stellen zich voor…

 

Jean Pierre

Schatbewaarder


Kathleen

Activiteiten

Toen ik in 2015 op zoek ging naar een fietsclub, omdat alleen fietsen maar saai is, kwam ik terecht bij de Torentrappers.
Na een vragensalvo werd ik goed bevonden om toe te treden.
Een kleine club waar iedereen een hart heeft voor fietsen en er een fijne sfeer heerst.
Blij dat ik erbij mag horen…

Mirelle

Beheer website, VWB en kleding
Sinds maart 2015 een torentrapper en fiets sinds augustus 2013, begonnen met een start2bike. Ik zocht een sport waar ik een sportieve uitdaging in vond en dat geeft fietsen me zeer zeker. In 2014 ben ik met een groep dames, onder begeleiding van prof triatleet, gaan trainen voor de Dolomieten Marathon. Als je na 6 maanden hard trainen je doel bereikt geeft dat enorme voldoening en heeft het fietsvirus toegeslagen.

Nog maar kort bij de torentrappers, me aangesloten na een proefrit omdat er goed voor elkaar gezorgd word als er iets is en door samen te rijden doe je meer gezellige kilometers dan alleen.