Bestuur

Een nieuwe bestuur tijd om deze even voor te stellen aan het grote publiek. 

Als er clubgerelateerde problemen, vragen, opmerkingen of ideeën zijn dan kun je met één van deze personen contact opnemen.

Bestuursleden stellen zich voor…


Voorzitter – Bruno Heirbrant

sinds enkele jaren maak ik deel uit van deze fantastische fietsclub met plek voor zowel de recreatieve als sportieve fietser. Het opzetten van een organisatie waarbij elke fietsgroep een begeleider heeft is de eerste belangrijke taak die ik samen met het bestuur zal opnemen.

 

 


Ondervoorzitter en Algemeen Coördinator Zomerseizoen – Paul Christiaens

Het opzetten van fietsgroepen en het aanleveren van gedigitaliseerde fietsroutes is een tijdrovende bezigheid maar toch zo een belangrijke taak binnen een fietsclub. Dit neem ik met plezier voor mijn rekening. Op deze manier hoop ik dat kennis over fietsroutes niet beperkt blijft tot enkele leden.

Als algemeen coördinator zomerseizoen zet ik me graag in om het fietsseizoen zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Samen met de coördinators van de fietsgroepen zorgen we voor een begeleider per groep en een fietsplanning zodat week na week de leden kunnen genieten van een fijne fietsbeleving.

 


Schatbewaarder – Erna Baeke

Reeds jaren ben ik samen met mijn man Jean Pierre lid van de Torentrappers. Hierbij wil ik graag meer betekenen en nam het beheer van de centjes voor mijn rekening.

 

 

 


Coördinator clubactiviteiten – vacant

 

 


Secretaris – Ivo Van Vlerken

Sinds jaren draag ik deze club een warm hart toe. Daarom draag ik graag mijn steentje bij het beheer van de club.

 

 

 


Coördinatoren Fietsgroepen

  • Fietsgroep 1 – Yvan Vermeire

  • Fietsgroep 2 – Patrick Decolvenaer
  • Fietsgroep 3 – Jean Pierre Roels